Vores guld medlemmer kan ses herunder:

Alevi

– En side om politik og religion

Om os

Vi er som sagt en side som har til formål at videregive så meget information omkring de vigtigste beslutninger indenfor religion og politik. Faktisk leveres der hver evig eneste dag ualmindeligt meget information, som har betydning for dit og mit velværd, og dette synes vi hos alevi.dk, at du som almen borger har behov og krav på at vide.

Det er nemlig ikke til at få alle de vigtigste nyheder, som omhandler information om politiske beslutninger i for eksempel Tyrkiet, Kina, Australien eller Saudi-Arabien og derfor har vi sat os det mål, at vi vel være en fast bestanddel i dette.

Hvis du på nået som helst tidspunkt føler, du mangler information eller på anden vis synes at nyhederne selektere for meget i indholdet og måske endda udelader store politiske arrangementer, kan du i stedet komme herind og gå i dybden med forskellige indlæg. For at skille os ud i mængden har vi et religiøst tiltag med, således alle religioner ligeledes kan debatere og se sagen fra andres synsvinkler. På den måde for vi forhåbentligt italesat hvorfor enkelte politiske beslutninger bliver taget.

Vi håber hvorom alting er, at du føler denne side kan bruges til nået, og du er altid mere end velkommen til at henvende dig til os via vores kontakt os side.